Gifflar

Olisiko pieni kahvitauko tai välipala paikallaan? Gifflar-pikkupuustit on helppo, nopea ja herkullinen ratkaisu niin pieneen ja suurempaankin makean nälkään. Gifflarit ovat niin herkullisia, että haluat vielä yhden.

Herkuttele kahvin kanssa, retkellä, ystävien kera tai omassa rauhassa – jospa vielä yksi!

 

Jospa vielä yksi

Kuten hyvin tiedämme on täysin mahdotonta avata Gifflar-pussi ja syödä vain yksi Gifflar. Kuin lumottuna käsi hakeutuu pussiin aina uudelleen ja uudelleen. Syy tälle tapahtumaketjulle on kuitenkin täysin luonnollinen, Gifflarit vain ovat niin vastustamattoman hyviä. Niin mukavan pieniä ja niin ihanan herkullisia, että haluat vielä yhden. Ja vielä yhden…


Vastustamattoman herkullista

Onneksi voimme paljastaa, että et ole ainoa, joka mielellään ottaa vielä yhden. Jos haluat varmistaa, että et jää ilman, suosittelemme piilottamaan pussin hyvin. Kokemuksemme mukaan keittiön kaapeista Gifflarit katoavat varmasti parempiin suihin.

 

Aina on hyvä hetki Gifflarille

Mukavasti kotona tai reippaasti ulkona. Gifflar sopii aina menoon mukaan. Lupaamme, että oli tilanne mikä tahansa Gifflarit yllättävät iloisesti. Kannattaa varautua saman tien kahdella pussilla, ettei kukaan jää ilman.