Italialainen Maalaisleipä

Vaalea, makeuttamaton maalaisleipä
täynnä välimerellisiä makuja

Ainesosat

Vehnäjauho, vesi, durumvehnäjauho (9%), vehnätaikinajuuri (Sapore Madre 7%), vehnägluteeni, ruissihtijauho, oliiviöljy (1,5%), merisuola (1,2%), ohramallas, hiiva.

Laktoositon. Kuitupitoinen. Säilöntäaineeton. Voimakassuolainen.

Yliherkkyys
Sisältää gluteeni.
Lisätietoja yliherkkyys

Pakkauskoko: 650 g (n. 17 siivua)

Ravintoarvo

Ravintoarvo Per 100 g Per Siivu (38 g)
Energia 1125 kJ/266 kcal 428 kJ/101 kcal
Rasva 2,7 g 1 g
josta tyydyttyneitä rasvoja 0,5 g 0,2 g
Hiilihydraatit 48 g 18,2 g
josta sokereita 2,7 g 1 g
Kuitu 4,2 g 1,6 g
Proteiini 11 g 4,2 g
Suola 1,2 g 0,5 g

Leivottu aidolla, italialaisella Sapore Madre-taikinajuurella,
oliiviöljyllä ja merisuolalla

Taikinajuureen
leivottua leipää

Meillä Pågenilla leivät, vaaleatkin, leivotaan taikinajuureen.

Lisätietoja

Leipälajina
vastuu

Me leivomme suurella sydämellä. Rakkaus leipomiseen näkyy niin raaka-aineiden valinnassa...

Lisätietoja

Leipurin
leivontavinkit

Leivonnassa pienilläkin yksityiskohdilla on suuri vaikutus lopputulokseen.

Lisätietoja

Inspiraatio tämän mehevän ja erityisen pehmeän leivän
reseptiin on saatu italialaiselta maaseudulta

Tältä leipä maistuu

Makusanat auttavat tunnistamaan eri makuja

MAKEUS

HAPPAMUUS

SUOLAISUUS

Erityis-ominaisuus

Mehevä

Anna meidän
inspiroida!

TAIKINAJUUREEN LEIVOTTUA LEIPÄÄ

Meillä Pågenilla leivät, vaaleatkin, leivotaan taikinajuureen...

HYVINVOINTIA LEIVÄSTÄ

Leivästä terveydestä ja ympäristöstä...

Saatat pitää
myös näistä?