Kana Quesadillat
30 minuuttia
5 5 1 0 ääntä

Kana Quesadillat


Ainesosat

Resepti 4:lle.

  • 1/2 grillattu kana tai 3 kypsää rintafilettä
  • 1/2 sipuli, hienonnettuna
  • 3 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
  • 2 rkl jalopenoja, hienonnettuna
  • 3 tomaattia, kuutioituna
  • 1 prk ranskankermaa
  • 1 ruukku tuoretta vahvaa minttua tai korianteria
  • 1 tl juustokuminaa
  • mustapippuria & suolaa
  • 8 kpl Oivallus!
  • 100 g mozzarellaraastetta 

Pinnalle:

  • tuoretta vahvaa minttua tai korianteria
  • 50 g mozzarellaraastetta

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 180-asteiseksi.
  2. Pera kanasta lihat isoon kulhoon ja revi pienemmiksi. Kuumena tilkka öljyä paistinpannulla ja kuullota siinä sipulit ja jalopenot. Kun ne ovat pehmenneet, lisää pannulle kana, silputtu minttu ja karkeasti pienityt tomaatit. Alenna lämpöä. Paistele minuutin verran, jotta tomaatit lämpenevät. Lisää ranskankerma, sekoita ja mausta juustokuminalla, suolalla ja pippurilla.
  3. Levitä 4 Oivallus! leipää leivinpaperille. Jaa kanatäyte Oivallus! paloille. Tämän päälle ripotellaan mozzarellajuustoa ja kanneksi painetaan toinen Kuitupala. Paista uunin keskiosassa, kunnes juusto on sulanut ja päällimäinen Kuitupala rapea, noin 10 minuuttia.
  4. Koristele leivät mozzarellaraasteella ja tuoreella korianterilla tai mintulla ja tarjoa heti. Lisukkeeksi sopii esimerkiksi itse tehty salsa tai guacamole.