X

Päivitämme parhaillaan pagen.com sivustoa. Päivitys saattaa aiheuttaa häiriöitä sivujen toiminnassa. Teemme parhaamme, jotta sivut toimivat normaalisti mahdollisimman pian. Pahoittelemme häiriötä ja toivomme malttia.

Lohi-Avokado-Subs
30 minuuttia
4 5 1 2 ääntä

Lohi-Avokado-Subs

4 portioner


Ainesosat

  • 2 avokadoa
  • 2 rkl tilliä pieneksi silputtuna
  • 1/2 sitruuna
  • 1 dl majoneesia
  • 400 g lämminsavulohta 
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 tomaattia
  • 1 ruukkusalaatti
  • 4 Pågen Subs -leipää
  • 16 juustoviipaletta

Valmistus

1. Lämmitä uuni 200°C.

2. Puolita avokadot ja viipaloi ne. Silppua tilli. Purista sitruunanmehu. 

3. Sekoita yhteen avokado, majoneesi ja tilli. Paloittele lohi ja sekoita varovasti avokadon, majoneesin ja tillin joukkoon. Mausta suolalla,  pippurilla ja sitruunamehulla. 

4. Viipaloi tomaatit. Huuhtele ja valuta  salaatinlehdet. 

5. Levitä leivät pellille. Lisää päälle juustoviipaleet. Paista leipiä noin 5 min kunnes juusto hieman sulaa. 

6. Lisää salaatti, tomaatit ja lohi-avokadoseos leipien alapuoliskoille. Laita yläpuoliskot kansiksi. 

Resepti on tehty yhteistyönä ICA:n kanssa. 

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.