Aftenoon tea -leipä
45 minuuttia
5 5 1 0 ääntä

Aftenoon tea -leipä

Nauti ylellinen iltapäivän teehetki Pågen-herkkujen kera.


Ainesosat

Kurkkuleipä

8 pientä leipää

  • 4 Limpukka-viipaletta
  • 1/4 kurkkua
  • 1 ml (maustemitallinen) suolaa
  • Huoneenlämpöistä voita

Kinkkua & dijonmajoneesia

8 pientä leipää

  • 4 Pågen-leipäviipaletta
  • 1/2 dl majoneesia
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 4 siivua savukinkkua

Cheddaria & mausteista chutneyta

8 pientä leipää

  • 4 Pågen-leipäviipaletta
  • 2 rkl mango chutneyta, mielellään tulista
  • 4-6 siivua pitkään kypsytettyä cheddar-juustoa

Valmistus

Kurkkuleipä

  1. Kuori kurkku ja viipaloi ohuiksi viipaleiksi juustohöylällä. Ripottele päälle suolaa anna vetäytyä noin 30 minuuttia.
  2. Valuta vesi pois kurkuista.
  3. Voitele leipäviipaleet ja laita peitä puolet viipaleista kurkuilla. Laita päälle loput viipaleet.
  4. Leikkaa leipien reunat pois ja puolita viipaleet kolmioiksi.    

Kinkkua ja Dijon-majoneesia

  1. Sekoita yhteen majoneesi ja sinappi.
  2. Levitä majoneesia ohuesti leiville ja laita puolle leivistä kinkkua.  Laita loput leipäviipaleet kansiksi.
  3. Leikkaa leipien reunat pois ja puolita viipaleet kolmioiksi. 

Cheddaria & mausteista chutneyta

  1. Levitä chutneytä ohuesti leipäviipaleille.
  2. Peitä puolet viipaleista juustoviipaleilla ja laita loput leipäviipaleet kansiksi. 
  3. Leikkaa leipien reunat pois ja puolita viipaleet kolmioiksi. 
Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.