Pågen Avokado- och kimchi-klamma
40 minuuttia
5 5 1 0 ääntä

Avokado-kimchi SUBS


Ainesosat

Resepti 4:lle.

4 annosleipää 

Per leipä 

  • 50 g Avokadotahnaa (katso resepti)
  • 40 g Kimchiä (katso resepti)
  • 10 g Baby-pinaattia

Avokadotahna

  • 1 avokado, kuutioituna 
  • 1 ½ dl turkkilaista jogurttia
  • 30 g aurinkokuivattua tomaattia, silputtuna
  • 1 valkosipulinkynsi, puserrettuna
  • 1 rkl sitruunamehua
  • suolaa

Kimchi

  • 75 g kurkkua, kuutioituna ilman siemeniä 
  • 45 g salaattisipulia, ohuina siivuina
  • 75 g ituja
  • 80 g kaalia, ohuina suikaleina
  • 2 rkl kimchipastea
  • Suolaa

Valmistus

  1. Sekoita kimchin ainekset keskenään. Mausta suolalla ja anna vetäytyä 30 minuuttia ennen käyttöä (valuta kimchi ennen käyttöä). 
  2. Sekoita avokadotahnan ainekset. Mausta suolalla. 
  3. Halkaiset leivät.  
  4. Laita avokadotahna leipien toisille puolikkaille ja kimchi toisille. 
  5. Viimeistele pinaatilla ja paina leipäpalaset yhteen. 
Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.