Bruschetta
20 minuuttia
5 5 1 3 ääntä

Bruschetta

Klassinen tuore tomaatti -bruschetta valkosipuligratinoidun maalaisleivän päällä. Herkkullinen tuulahdus suoraan Italiasta.


Ainesosat

Resepti 4:lle. 

  • 6 siivua Maalaishyvää
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 3 valkosipulinkynttä 
  • yrttisuolaa ja mustapippuria

Tomaattisilppu:

  • 4 tomaattia, silputtuna
  • 1 dl tuoretta basilikaa, silputtuna
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • yrttisuolaa

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 200-asteiseksi. 
  2. Sekoita silputut tomaatit, basilika ja tilkka oliiviöljyä. Mausta yrttisuolalla ja mustapippurilla. Laita kylmään. .
  3. Kaada oliiviöljy kulhoon ja purista joukkoon valkosipuli. Sekoita. 
  4. Puolita leipäviipaleet kolmioiksi. Laita siivut uunipellille, leivinpaperin päälle. 
  5. Voitele leivät valkosipuliöljyllä. 
  6. Paista uunissa 10-12 minuuttia. 
  7. Ota leivät uunista ja aseta vadille. 
  8. Jaa tomaattisilppu leiville juuri ennen tarjoilua. 
Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.