Herkulliset maksamakkaravoileivät
10 minuuttia
5 5 1 0 ääntä

Herkulliset maksamakkaravoileivät


Ainesosat

Resepti 6:lle.

  • 6 viipaletta PågenLimppua
  • 200 g laadukasta maksamakkaraa
  • 1 punainen paprika, josta ¼ osa tahnaan

Tahna:

  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 100 g ricottaa tai kotijuustoa
  • 1 rkl hienonnettua sipulia
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa
  • ¼ osa punaista paprikaa, kuutioituna hienosti
  • 8 cocktailkurkkua, kuutioituina
  • 1 rkl tuoretta piparjuurta raasteena (tai 2 rkl valmista piparjuuritahnaa)
  • ½ tl savupaprikaa
  • 1 tl valkopippuria
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl hunajaa

Valmistus

  1. Murenna ricotta tai kotijuusto isoon kulhoon ja lisää loput tahnan ainekset. Tarkista maku ja anna vetäytyä hetken jääkaapissa.
  2. Paahda leivät. Levitä levitettä reilusti limppuviipaleille ja asettele kullekin leivälle kolme viipaletta maksamakkaraa. Koristele paprikan suikaleilla ja nauti.
  3. Tahna säilyy peitettynä jääkaapissa 5 päivää.
Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.