Italian pizzaleipäset
30 minuuttia
4 5 1 2 ääntä

Italian pizzaleipäset

Italialainen ruoka on kulinaarista pikaruokaa. Muutamalla hyvällä raaka-aineella ja suurella sydämellä voit valmistaa rakastettavan hyviä herkkuja!


Ainesosat

2 annosta

Salami ja fetajuusto -pizzaleipäset

  • 2 Oivallus! Kuitupalaleipää
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 dl juustoraastetta
  • 4 siivua vahvaa salamia
  • 4-6 kirsikkatomaattia, puolikkaina
  • Babypinaattia
  • 50 g fetajuustoa
  • 6-8 kalamata-oliivia
  • Punasipulirenkaita

Vegaanin pizzaleipäset

  • 2 Oivallus! Kuitupalaleipää
  • 2 rkl tomattipyreetä
  • 1-2 oksaa babypinaattia
  • Cocktailtomaatteja
  • 1 dl juustoraastetta

Valmistus

Salami ja fetajuusto -pizzaleipäset

  1. Lämmitä uuni 250-asteiseksi.
  2. Laita leipäpalaset pellille, leivinpaperin päälle.
  3. Levitä tomaattipyre leipäpaloille.
  4. Lisää päälle juustoraaste, salamit, kirsikkatomaatit, oliivit, punasipuli ja babypinaatti.
  5. Lisää lopuksi vielä murustettua fetajuustoa.
  6. Gratinoi uunin keskitasolla noin 6-8 minuuttia, kunnes juusto on saanut kauniin värin.   

Vegaanin pizzaleipäset

  1. Lämmitä uuni 250-asteiseksi.
  2. Laita leipäpalaset pellille, leivinpaperin päälle.
  3. Levitä tomaattipyre leipäpaloille.
  4. Lisää päälle puolet juustoraasteesta, babypinaatit ja cocktailtomaatit.
  5. Laita päälle loput juustoraasteesta.
  6. Gratinoin uunin keskitasolla noin 6-8 minuuttia, kunnes juusto on saanut kauniin värin.  
Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.