Jouluinen häränfile & punakaalisalaatti
20 minuuttia
5 5 1 0 ääntä

Jouluinen häränfile & punakaalisalaatti


Ainesosat

Resepti 4:lle.

  • 4 siivua häränfilettä
  • 4 siivua Limpukka -leipää
  • 1/4 punakaalia, ohueksi suikaloituna
  • 50 g hasselpähkinälastuja, paahdettuna
  • 1 omena, ohuina siivuina
  • isolehtistä persiljaa

Marinadi:

  • 1/2 dl hunajaa
  • 1/2 dl balsamicoa
  • 1/2 tl chiliä
  • 1 appelsiini

Valmistus

1.Keitä marinadi ja kaada se punakaalin päälle.

2.Sekoita omenasiivut ja hasselpähkinä hienoksi suikaloidun punakaalin joukkoon.

3.Paista pihvit nopeasti paistinpannulla ja mausta suolalla ja pippurilla.

4.Kaada appelsiinimehu pihvien päälle.

5.Asettele tarjolle kuvan mukaisesti.

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.