Joulun Pähkinäiset homejuustopalat
20 minuuttia
5 5 1 0 ääntä

Joulun Pähkinäiset homejuustopalat


Ainesosat

  • 12 Jouluisa-viipaletta
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 50 g sinihomejuustoa
  • 2 tl hunajaa
  • ½ dl pähkinäsekoitusta rouhittuna
  • 1 päärynä

 

Valmistus

  1. Ota jokaisesta leipäviipaleesta kaksi pyöreää annospalaa ja puolita ne keskeltä.
  2. Sekoita tuorejuuston joukkoon sinihomejuusto, hunaja, rouhittu pähkinäsekoitus ja puolet päärynästä hienoksi kuutioituna.
  3. Tarkista maku.
  4. Laita puolet puolikuun mallisista leipäviipaleista työlaudalle ja lusikoi päälle täytettä.
  5. Paina päälle loput puolikkaat ja tökkää jokaiseen cocktailtikku.
  6. Leikkaa jäljelle jääneestä päärynästä ohuita suikaleita ja paina cocktailtikun läpi.
  7. Tarjoa glögin seurana.
Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.