Joulupöydän Kalaisat suupalat
20 minuuttia
5 5 1 0 ääntä

Joulupöydän Kalaisat suupalat

Joulun ajan pienet suupalat sopivat aamupalalle, iltapalalle tai juhlahetkeen.Valmista upea sillitartar tai lohitartar, tai tee kerralla kaksinkertainen annos ja lisää toiseen silliä ja toiseen lohta.


Ainesosat

  • 5 Jouluisa-viipaletta
  • 200 g smetanaa
  • 1 pieni punasipuli
  • ½ omena
  • 3 keitettyä kananmunaa
  • 1 keskikokoinen maustekurkku
  • ½ dl hienonnettua tilliä
  • 2 tl sinappia
  • lime-pippuria myllystä
  •  100 g silliä TAI 150 g kylmäsavustettua lohta

Valmistus

  1. Kuori ja hienonna punasipuli.
  2. Kuori ja kuutioi omena aivan pieniksi kuutioiksi.
  3. Keitä kananmunat kypsiksi, kuori ja hienonna veitsellä.
  4. Kuutioi maustekurkku ja hienonna tilli.
  5. Laita ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon sinappi, lime-pippuria myllystä maun mukaan ja lopuksi hienonnettua silliä tai kylmäsavustettua lohta.
  6. Voit halutessasi  jättää muutaman lohiviipaleen koristeluun.
  7. Ota jokaisesta leipäviipaleesta pyöreällä tai muun mallisella muotilla paloja ja lusikoi täytettä palojen päälle.
  8. Koristele halutessasi tillillä.
  9. Säilytä kylmässä kelmun alla tarjoiluhetkeen saakka.
Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.