Juureen leivotut täysjyväkeksit & feta-linssitahna
15 minuuttia
5 5 1 0 ääntä

Juureen leivotut täysjyväkeksit & feta-linssitahna


Ainesosat

4:lle

  • Pågen Juureen leivotut täysjyväkeksit
  • 150 g fetajuustoa
  • 200 g keitettyjä punaisia linssejä
  • 2 tl sitruunamehua
  • 1 pieni valkosipulinkynsi
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • persiljasilppua

Valmistus

  1. Sekoita feta ja linssit tasaiseksi tahnaksi ja lisää joukkoon sitruunamehu, murskatut valkosipulinkynnet ja oliiviöljy. 
  2. Laita seos kulhoon ja ripottele päälle persiljasilppua. 
  3. Levitä tahnaa Pågen Juureen leivotuille täysjyväkekseilel ja tarjoa. 
Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.