La Petite Brioche - Mustikkasliderit
10 minuuttia
5 5 1 1 ääntä

La Petite Brioche - Mustikkasliderit

La Petite Briochet ovat ihania! Valmista upea mustikkainen täyte ja tarjoa sliderit aamupalalla, jälkiruoaksi tai päiväkahvin kanssa. Mustikat voit korvata myös muilla marjoilla. - Hellapoliisi Kati Jaakonen -


Ainesosat

11 slideria

  • 1 pss La Petite Briocheja
  • 75 g créme fraichea
  • 100 g kookoksenmakuista rahkaa
  • 1 rkl tomusokeria
  • 50 g pakastemustikoita
  • Koristeluun pensasmustikoita/tuoreita mustikoita ja minttua/sitruunamelissaa/sitruunaverbenaa

Voit korvata crème fraichen ja rahkan myös mascarponella. Ja mustikat muilla marjoilla. 
 

Valmistus

  1. Puolita Briochit vaakasuunnassa kahteen osaan.
  2. Mitta crème fraiche ja rahka kulhoon yhdessä tomusokerin ja kohmeisten mustikoiden kanssa.
  3. Jauha hienoksi sauvasekoittimella.
  4. Tarkista maku. 
  5. Lusikoi täyte briossin alemmille puolikkaille ja nosta toiset puolikkaat kansiksi.

Vinkki! Koristele annokset halutessasi mustikoilla tai pensasmustikoilla ja mintulla, sitruunamelissalla tai sitruunaverbenalla.  

 

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.