Libanonilainen pizza
30 minuuttia
5 5 1 0 ääntä

Libanonilainen pizza


Ainesosat

Resepti 4:lle pikkupizzalle.

  • 4 Oivallus! Kuitupalaa
  • 200 g jauhelihaa
  • 1 tl juustokuminaa
  • 2 tl savupaprikaa
  • 2 rkl balsamicosiirappia
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 dl atomiharissa-tahnaa 
  • tahinia eli seesamitahnaa
  • 1 tuore tomaatti, kuutioituna
  • lehtipersiljaa
  • oliiviöljyä paistamiseen

Atomiharissa-tahna

  • 2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1 punainen paprika
  • 1 valkosipuli
  • 2 tl harissa-tahnaa
  • 2 tl hunajaa

Valmistus

  1. Kuumenna tilkka öljyä pannulla. Lisää jauheliha, juustokumina ja savupaprika.
  2. Ruskista jauheliha, lisää balsamicosiirappi ja anna kiehahtaa.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. Laita leiville paksu kerros atomiharissa-tahnaa ja ripottele päälle jauhelihat.
  5. Viimeistele tuoreella tomaatilla ja persiljalla.

Valmista atomiharissa-tahna näin:

  1. Laita aurinkokuivatut tomaatit, paprika ja valkosipuli tehosekoittimeen ja soseuta tahnaksi.
  2. Lisää tarvittaessa tilkka vettä.
  3. Mausta harissalla ja hunajalla.
Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.