Lihapullaleipä punakaalin kera
20 minuuttia
5 5 1 0 ääntä

Lihapullaleipä punakaalin kera

Makeamarinoitu punakaali maistuu ihanasti tämän lihapullaleivän kanssa. Marinadi säilyy jääkaapissa noin viikon ajan.


Ainesosat

Pikamarinoitu punakaali (8 leivälle)

  • 250 g punakaalia
  • hieman suolaa
  • 2 rkl omenasiideriviinietikkaa
  • 1 tl raesokeria

 

Lihapullaleipä

  • 1 viipale PågenLimppua
  • voita
  • salaatinlehtiä
  • 4 lihapullaa 
  • 2 rkl pikamarinoitua punakaalia

Valmistus

Pikamarinoitu punakaali

  1. Leikkaa punakaali ohueksi.  
  2. Laita kaali kulhoon ja ripottele päälle suolaa. Puristele kaalia käsin niin, että suola sekoittuu tasaisesti. Anna seistä 10 minuuttia. 
  3. Sekoita sokeri omenasiideriviinietikkaan. Sekoita kunnes sokeri liukenee seokseen. 
  4. Kaada viinietikka kaalin päälle ja sekoita.  

Lihapullaleipä

  1. Voitele leivät ja laita päälle salaattia.
  2. Puolita lihapullat ja asettele leivän päälle. 
  3. Viimeistele punakaalilla. 
Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.