Limpukka Chipsit
20 minuuttia
5 5 1 0 ääntä

Limpukka Chipsit

Rukiisen mausteiset Limpukkasipsit voi valmistaa aiemmin päivällä. Ne ovat mitä mainiointa tarjottavaa illanistujaisiin tai naposteltavaksi elokuvaa katsellessa. - Meri-Tuuli Lindström -


Ainesosat

Resepti 6:lle.

  • 1 pkt Limpukkaa (14 viipaletta)
  • 1,5 dl oliiviöljyä
  • 6 valkosipulin kynttä
  • 2 tl suolaa
  • 1 prk kermaviiliä
  • 1 kypsä avocado
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl juustokuminaa
  • chilikastiketta
  • 1 limen kuori raastettuna ja ½ limen mehu

Valmistus

  1. Yhdistä kermaviili, avocado, suola ja juustokumina. 
  2. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi ja mausta chilikastikkeella. 
  3. Sekoita öljyyn hienonnetut valkosipulit ja mausta suolalla. 
  4. Leikkaa Limpukka-viipaleet poikittain n. 2 cm leveiksi lankuiksi. 
  5. Kumoa leipäpalat isoon kulhoon ja kaada valkosipuliöljy perään. 
  6. Kääntele hetki kunnes öljy ja valkosipuli on sekoittunut leipiin. 
  7. Levitä uunipellille ja paista rapeiksi 200-asteisessa uunissa n. 10-15 min.
  8. Tarjoa rapeat leipäpalat dipin kanssa.

KLIKKAA JA KATSO MERI-TUULIN RESEPTIVINKKI VIDEONA >>

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.