Makrillileipä
20 minuuttia
5 5 1 0 ääntä

Makrillileipä


Ainesosat

Resepti 4:lle.

  • 4 siivua JättiPaahto-leipää
  • 2 pippurimakrillifilettä
  • 4 pehmeäksi keitettyä kananmunaa
  • 8 uutta perunaa, keitettynä
  • 4 rkl majoneesia
  • punasipulirenkaita
  • 1 rkl kaprismarjoja
  • 2 rkl ruohosipulisilppua
  • tilliä
  • suolaa
  • pippuria

Valmistus

  1. Poista makrillista nahka ja revi fileet suupaloiksi. 
  2. Voitele leivät majoneesilla. 
  3. Viipaloi perunat ja jaa leiville. 
  4. Lisää leiville sipulirenkaita ja sitten makrillit. 
  5. Viimeistele kananmunan puolikkailla, tillin oksalla, kapriksilla, ruohosipulilla sekä suolalla ja pippurilla. 

Vinkki! Hyvää myös lämminsavulohella!

KLIKKAA JA KATSO MERI-TUULI LINDSTRÖMIN LEIPÄVINKKI VIDEONA >>

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.