Pääsiäisen Limpukkaritarit
15 minuuttia
5 5 1 0 ääntä

Pääsiäisen Limpukkaritarit

Pääsiäisenä herkutellaan tutuilla mauilla hieman tavallisuudesta poikkeavassa muodossa.Valmista tämä herkku köyhien ritareiden tapaan.


Ainesosat

Resepti 4:lle:

  • 4 Pågen Limpukka -leipäviipaletta
  • 1 muna
  • 1 dl maitoa
  • vaniljatankoa myllystä rouhittuna
  • voita paistamiseen 

Lisäksi:

  • 200 g mämmiä
  • 1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • ½  dl sitruunatahnaa (lemon curd)
  • vaniljatankoa myllystä
  • tuoreita hedelmiä

Valmistus

  1. Riko muna lautaselle ja kaada maito toiselle lautaselle.
  2. Leikkaa leipäviipaleet vinottain puoliksi.
  3. Kastele Limpukka-viipaleet munassa ja vaniljatangolla maustetussa maidossa.
  4. Kuumenna voi pannulla ja anna vaahdon laskeutua.
  5. Paista leipäviipaleet molemmin puolin rapeiksi.
  6. Laita lautaselle toinen leipäviipale ja laita päälle keko mämmiä.
  7. Vaahdota vaniljakastike ja vatkaa joukkoon sitruunatahna. Mausta rouhitulla vaniljatangolla.
  8. Laita mämmin seuraksi sitruunaista vaniljavaahtoa.
  9. Nosta päälle toinen leipäviipale.
  10. Piristä annosta tuoreilla hedelmillä.
  11. Nauti!
Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.