Raikas härkälimppu
10 minuuttia
3 5 1 1 ääntä

Raikas härkälimppu

Ruotsalaisten supersuosikki PågenLimppu on ihanan makea ja pehmeä leipä, josta valmistat helposti raikkaan herkullisen Härkäleivän. Kääri leipä mukaan vaikkapa evääksi pulkkamäkeen tai nauti tilanteessa kuin tilanteessa höyryävän teen tai kuuman kaakaon kanssa. - Meri-Tuuli Lindström -


Ainesosat

Resepti 8:lle.

  • 8 viipaletta PågenLimppua
  • 100 g maustettua tuorejuustoa (esimerkiksi ruohosipuli tms)
  • 100 g majoneesia tai voileipäpikkelssiä
  • mustapippuria myllystä
  • maustekurkku pieninä kuutioina
  • 1-2 dl sinimailasen ituja
  • n. 150 g grillihärkää tai muuta hyvää lihaleikkelettä
  • herneenversoja
  • 1 nektariini
  • 4 kirsikkatomaattia
  • 8 pikkukurkkua

Valmistus

  1. Laita leipäviipaleet työlaudalle.
  2. Sekoita tuorejuusto ja majoneesi tai voileipäpikkelssi keskenään.
  3. Mausta mustapippurilla ja maustekurkkukuutioilla.
  4. Jaa seos leipäviipaleille.
  5. Nosta päälle keko ituja ja käännä leikkele rullaksi tai ruusukkeeksi.
  6. Koristele leipä herneenversoilla, nektariinilohkoilla ja kirsikkatomaatin puolikkailla, sekä pikkukurkuilla. 
  7. Nauti!
Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.