Savulohi-Oivallus
20 minuuttia
5 5 1 0 ääntä

Savulohi-Oivallus

Kalat ja katkaravut maistuvat erityisen ihanilta vaikkapa loppuvuoden illanistujaisissa.Valmista ruokaisat täytetyt leivät ja tarjoa sellaisenaan tai herkullisen salaatin seurana.


Ainesosat

Resepti 2:lle leivälle. 

  • 2 Subs-leipää

Tahna:

  • 3/4 dl tillimajoneesia tai sitruunamajoneesia
  • 1/2 dl tilliä silputtuna
  • 1 dl katkarapuja
  • sitruunapippuria
  • n. 100 g savustettua lohta paloina
  • 2-4 salaatinlehteä
  • 1 keitetty kananmuna viipaleina
  • tilliä koristeeksi
  • (sitruunalohko)

 

Valmistus

  1. Laita Oivallus Subs -leivät työlaudalle.
  2. Sekoita tilli- tai sitruunamajoneesin joukkoon silputtua tilliä, sulatettuja katkarapuja ja mausta seos sitruunapippurilla.
  3. Laita alemmille leipäviipaleille salaatinlehdet ja katkaraputahnaa.
  4. Nosta päälle savulohipaloja, kananmunaviipaleet ja tilliä.
  5. Nosta päälle kansi.
  6. Nauti!
Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.