Skorpor Creamy Chocolate
15 minuuttia
5 5 1 0 ääntä

Skorpor Creamy Chocolate


Ainesosat

Resepti 12:lle annokselle. 

  • 12 Pågen Skorpor Kardemumma -korppua
  • 175 g Mascarponea
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1-2 tl vaniljasokeria
  • noin 1,5 rkl vahvaa espressoa
  • suklaalastuja
  • sitruunamelissaa

Valmistus

  1. Vatkaa kerma kuohkeaksi, mausta 1-2 teelusikallisella vaniljasokeria. Sekoita varovasti Mascarponen joukkoon.
  2. Kostuta korput espresso-kahvissa.
  3. Nostele lusikalla kananmunan muotoiset nokareet mascarpone-kermaa korppujen päälle. 
  4. Viimeistele suklaalastuilla ja sitruunamelissalla. 
Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.