Oy Pågen Ab

Pågenin toiminta juontaa juurensa vuoteen 1878. Yli 130 vuotta myöhemmin tämä pienenä perheyrityksenä aloittanut leipomo tekee edelleen luonnollisen hyvää, viikon jokaisena päivänä.

Meille leipä on sydämen asia. Omat myllymme jauhavat yhä viljamme ja oma siirappi- ja hiivatuotanto vastaa pitkän kokemuksen synnyttämiin laatuvaatimuksiimme. Ja taikinajuuri - se on leipiemme sielu.

Leipämme leivotaan taikinajuureen, myös vaaleat leivät. Juureen leipominen on perinne, josta haluamme pitää kiinni, jotta sinä saisit mahdollisimman houkuttelevan leivän arkeesi ja juhlaasi. Taikinajuuri takaa herkullisen maun, ihanan rakenteen ja tuotteiden pitkän säilyvyyden mehevänä - luonnollisesti ilman säilöntäaineita. 

Siinä salaisuutemme. Me leivomme puhtaista raaka-aineista, suurella sydämellä ja leipurin ilolla. 

Reseptinä rakkaus

Ruotsalainen Pågen® on leiponut herkkuja suomalaisiin koteihin vuodesta 1969. Yhtiö on perustettu Malmössä vuonna 1878 ja sen juuret ovat pienessä perheleipomossa. Suomessa Pågen® tarjoaa kuluttajille kahvileipiä, ruokaleipiä ja korppuja. Liikevaihto: 2,6 mrd SEK. Yritys työllistää 1400 henkeä. Suomessa Pågen® työllistää välittömästi 9 henkilöä ja välillisesti satoja henkilöitä kaupan ja kuljetusalan yrityksissä.

Lisätiedot

www.pagen.fi
https://www.facebook.com/pagensuomi
Oy Pågen Ab, markkinointipäällikkö Riikka Haarasilta-Suutarinen p. 050 521 4366, riikka.haarasilta-suutarinen@pagen.se
Viestintätoimisto Akvamariini Porter Novelli, p. 09 241 0072, linda.pynnonen@akvamariini.fi

Kuvia toimitukselliseen käyttöön: www.akvamariini.fi/pagenmedia 

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.