Charlotte Royale á la  Gifflar Vanilja
20 minuuttia
4 5 1 3 ääntä

Charlotte Royale á la  Gifflar Vanilja

Juhlava, helppo ja kaunis jälkiruoka Gifflareista


Ainesosat

2 pss Pågen Gifflar Vanilja
Mustikkamoussea (joko ao. resepti tai valmis moussejauhe)

Ainekset / mustikkamousse: 

1 vaniljatanko 
3 dl kermaa
160 g sokeria 
3 liivatelehteä
6 dl kermaviiliä
125 g tuoreita vadelmia 
150 g tuoreita mansikoita

 

Valmistus

 1. Peitä kulhon (n. 20 cm) sisäpuoli muovikelmulla. 
2. Leikkaa Gifflarit viipaleiksi.  
3. Asettele Gifflar-viipaleita kulhon sisäreunoille. 
4. Kaada päälle mustikkamousse.
5. Päällystä koko komeus Gifflar-viipaleilla.
6. Laita viileään vähintään 4 tunniksi ja ota huoneenlämpöön viimeistään tunti ennen tarjoilua. 

Marjamousse:

1. Laita liivatelehdet kylmään veteen. 
2. Kaavi vanilja irti tangosta ja laita kattilaan. Keitä yhteen vanniljatanko, tangosta kaavittu vanilja, kerma ja sokeri. Ota pois levyltä.  
3. Purista liivatelehdet ja sekoita kerman joukkoon. 
4. Poista vaniljatanko. 
5. Lisää kermaviilit ja marjat. 

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.