45 minuuttia
4 5 1 7 ääntä

Gifflar Mutakakku


Ainesosat

Pohja

  • 1 pss Gifflar Kaneli


Mutakakkutaikina

  • 3 kananmunaa
  • 4,5 dl sokeria
  • 2,5 tl vaniljasokeria
  • 6 rkl kaakaojauhetta
  • 150 g voita, sulatettuna
  • 1,5 maustemitta suolaa
  • 2,25 dl vehnäjauhoja


Tarjoiluehdotus

  • Kermavaahtoa ja tuoreita marjoja

Valmistus

  1. Laita Gifflarit pyöreän vuoan (halk. 21-23 cm) pohjalle. 
  2. Kaada taikina vuokaan. 
  3. Paista noin 35 minuter uunin keskitasolla, 175 asteessa. 
  4. Käännä vuoka ylösalaisin ja irrota kakku vuoasta. Poista samalla leivinpaperi kakun päältä. 
  5. Tarjoa kermavaahdon ja tuoreiden marjojen kera. 
Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.