Puutarhajuhlien  leipäherkut
45 minuuttia
5 5 1 0 ääntä

Puutarhajuhlien  leipäherkut

Leipä on rakastettavan hyvää, helppoa ja käytännöllistä syötävää - ja sopii erityisen hyvin kesäisiin ruokahetkiin. Puutarhajuhliin leivästä voi tehdä mitä erilaisempia herkkuja. Vain mielikuvitus on rajana!


Ainesosat

Rapuiset Limpukkapalat

  • Limpukka-leipää
  • Rapuja
  • Kananmunia
  • Omenaa
  • Majoneesia
  • Tilliä
  • Currya

Makrilliset Oivallus-palat

  • Oivallus! -leipää
  • Makrillia
  • Kurkkua
  • Tilliä
  • Majoneesia
  • Soijaa
  • Viinietikkaa
  • Öljyä
  • Suolaa
  • Pippuria

Vegaanin Maalaishyvä-palat

  • Maalaishyvä-leipää
  • Munakoisoa
  • Papuja
  • Granaattiomenaa
  • Hummusta
  • Oliiviöljyä
  • Sitruunaa
  • Mausteita

Valmistus

Rapuiset Limpukkapalat

  1. Aloita tekemällä leivästä paloja pyöreällä piparkakkumuotilla. 
  2. Kuori ravut (tai käytä kuorittuja rapuja).
  3. Keitä, kuori ja silppua kananmuna pieneksi.
  4. Kuori ja kuutioi omena. 
  5. Silppua tilli ja sekoita yhteen curryn, kananmunan ja omenan kanssa. 
  6. Lisää joukkoon majoneesia niin, että saat seoksesta kiinteämmän.
  7. Levitä seosta Limpukka-leipäpalojen päälle. 
  8. Koristele ravuilla. 

Makrilliset Oivallus-palat

  1. Paloittele makrillit ja laita ne Oivallus! -leipäpalojen päälle
  2. Sekoita yhteen majoneesi ja soija, ja lisää nokareet leipäpalojen päälle. 
  3. Kuori kurkku ja viipaloi se kuorimaveitsellä pitkittäissuunnassa. Sekoita tillin, viinietikan ja öljyn kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita kurkkuviipaleet leiville päällimmäiseksi. 

Vegeenin Maalaishyvä-palat

  1. Grillaa ja marinoi munakoiso maustetussa oliiviöljyssä ja sitruunamehussa. 
  2. Sekoita pavut ja granaattiomena hummukseen. Levitä seos leiville.
  3. Viimeistele leivät.   
Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.