Rehdit savuporosuupalat
4 5 1 1 ääntä

Rehdit savuporosuupalat

Rehti Ruispalat ovat mainioita moneen erilaiseen tilanteeseen. Valmista niistä kevään juhlahetkiin herkullisia suupaloja. Leikkaa paloiksi, pursota päälle juhlava täyte ja nosta tarjolle. Helppoa!


Ainesosat

48 suupalaa

  • 1 pkt Pågen Rehti Ruispalat
  • 600 g ruohosipulituorejuustoa
  • 100 g kylmäsavustettua poronpaistia
  • 3/4 tl-1 tl wasabia tai piparjuuritahnaa
  • 3 rkl hienonnettua persiljaa
  • Koristeluun: persiljaa tai rucolaa 

Valmistus

  1. Leikkaa Rehti Ruispalojen ylä- ja alapuoliskot neljään yhtä suureen osaan.
  2. Laita ruohosipulituorejuusto kulhoon.
  3. Hienonna kylmäsavustettu poronpaisti hienoksi veitsellä ja laita tuorejuuston joukkoon. 
  4. Mausta varoen wasabilla tai piparjuuritahnalla. 
  5. Hienonna joukkoon persiljaa.
  6. Sekoita ja tarkista maku. 
  7. Laita seos pursotinpussiin ja pursota ruusukkeiksi leipäpalojen päälle. 
Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.