Rooman Panini
15 minuuttia
3 5 1 2 ääntä

Rooman Panini

Parmankinkkua, juustoa, rucolaa, päärynää. Tätä panniinia on vaikea vastustaa!


Ainesosat

Resepti 4:lle.

  • 4 kpl Oivallus! Subs
  • 8 viipaletta parmankinkkua (tai hyvää korppukinkkua)
  • n. 200 g juustoa (esim. Talleggio, Gorgonzola)
  • 1 päärynä
  • kourallinen rucolaa
  • 1 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria

Valmistus

  1. Sivele leivät oliiviöljyllä ja asettele päälle kinkkuviipaleet. 
  2. Laita leiville päärynäviipaleet sekä reilusti rucolaa. 
  3. Viimeistele pinjansiemenillä, mustapippurilla ja laita päällimmäiseksi reilusti haluamaasi juustoa. 
  4. Paahda leipägrillissä rapeaksi. 

KLIKKAA JA KATSO MERI-TUULI LINDSTRÖM LEIPÄVINKKI VIDEONA >>

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.