Tonnikala Bruschetta
40 minuuttia
4 5 1 4 ääntä

Tonnikala Bruschetta


Ainesosat

Resepti 10:lle.

  • 10 ohutta leipäsiivua  
  • 300 g ohuita paahtopaistiviipaletta 
  • 10 terttukirsikkatomaattia 

Tonnikalatahna

  • 2 munankeltuaista
  • 2 tl dijonsinappia
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 dl rapsiöljyä
  • 150 g tonnikalaa vedessä 
  • 6 sardillirullaa
  • 3 rkl kaprista, hienoksi silputtuna

Koristeluun

  • Isoja ja pieniä kapriksia

Valmistus

  1. Aloita paahtamalla tomaatit uunissa 125°C noin 30 minuuttia.
  2. Sekoita munankeltuaiset ja sinappi kulhossa.  
  3. Lisää öljy ohuena nauhana sekoituksen aikana. 
  4. Lisää hyvin valutettu tonnikala, silputut sardellit ja kapris. 
  5. Sekoita sileäksi.  
  6. Paahda leipäviipaleet. 
  7. Jaa liha ja tonnikalatahna leipäviipaleille ja asettele leivät tarjoiluvadille. 
  8. Koristele kapriksilla ja uunipaahdetuilla tomaateilla. 
Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.