Taikinajuureen leivottua leipää sitäpä juuri!

Se on juurikin näin. Meillä Pågenilla leivät, vaaleatkin leivotaan taikinajuureen. Juuri taikinajuuri tekee Pågenin leivistä niin herkullisia ja juurikin siksi Pågenin leivät säilyvät ihanan tuoreina ja pehmeinä koko käyttöikänsä ajan, ilman säilöntäaineita.

Pågen-leipien reseptien ytimenä on jo yli 140-vuoden ajan ollut juurikin taikinajuuri. Taikinajuureen leivottu leipä on mehevämpää ja pysyy tuoreena pidempään, ilman säilöntäaineita. Se ei murene helposti, on rakenteeltaan pehmeämpää ja maultaan täyteläisempää.
Taikinajuuren sankareita ovat maitohappobakteerit. Maitohappobakteerit vaikuttavat leipiemme tuoteominaisuuksiin niin, että leipämme säilyy pitkään juuripaistetun tuoreena ja säilyttää ihanan pehmeytensä ja herkullisen makunsa koko käyttöikänsä ajan.

Pågenilla on käytössä useita erityyppisiä juuritaikinoita. Erityisenä vahvuutenamme pidämme vehnäpohjaisia juuritaikinoita. Pågenin taikinajuurivalikossa on niin eläviä kuin pulveritaikinajuuriakin. Valikoimaan kuuluu rukiisia ja vehnäisiä taikinajuuria sekä niiden erilaisia yhdistelmiä. Taikinajuuren valinnalla voidaan vaikuttaa mm. leivän maun ja aromin vahvuuteen.

Ei muuta kuin juurikin niitä Pågenin juureen leivottuja taikinajuurileipiä maistelemaan!

P.S. Se on juurikin näin, se on Pågen!

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.