Gifflarit juhlahumussa

Lokakuun 4. on vuoden pullantuoksuisin päivä: silloin vietetään Kansallista Korvapuustipäivää. Perinne on rantautunut meille Ruotsista vuonna 2006, missä juhlaa on vietetty vuodesta 1999 lähtien. Korvapuusti ansaitsee oman merkkipäivänsä myös Suomessa, sillä pulla on perinteikäs osa kahvittelu- ja seurustelukulttuuriamme. Pågenin Gifflarit kantavat Suomen suosituimman pullan titteliä.

- Pullakahvit ovat meillä samaan tapaan käsite ja tärkeä osa seurustelukulttuuria kuin esimerkiksi café au lait ja croissant Ranskassa. Korvapuustiin liittyy myös paljon lämpimiä tunteita, sillä monet muistavat jo lapsuudestaan ihanan kanelisen pullantuoksun, Pågenin tuotepäällikkö Leena Tähtinen kertoo.

Gifflar on Suomen rakastetuin pikkupuusti

Pågenin Gifflarit ovat valloittaneet suomalaisten sydämet: herkullinen maku, pitkään säilyvä pehmeys sekä näppärä koko ovat tuoneet niille Suomen suosituimman pullan tittelin. Yksi pussi sisältää noin 12 ihanaa pikkupuustia, joista riittää jaettavaksi ystävillekin.

Gifflar-tuoteperheestä löytyy vaihtoehto jokaiseen makuun: perinteinen Gifflar Kaneli on täytetty runsaan makoisalla kanelitäytteellä, Gifflar Vanilja hurmaavalla vaniljalla. Gifflar Manteli kätkee sisäänsä täyteläisen mantelitäytteen. Kausimaku Gifflar Piparkakku ilahduttaa pullan ja piparkakun ystävää, ja sitä on saatavilla kaupoista viikoilla 40–52.

Lue lisää Gifflareista

Gifflar Manteli

Gifflar Kaneli

Gifflar Piparkakku

Gifflar Vanilja

Arkisto

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.