Liikuttava leipäkampanja

Pågen tukee tänä syksynä ja talvena tärkeää asiaa: lasten koululiikuntaa. Pågen on Suomen Olympiakomitean ja Suomen Olympiajoukkueen kanssa mukana kampanjassa, jonka tavoitteena on lahjoittaa tuhansia liikuntavälineitä alakouluille, ympäri Suomen. Olemme tehneet 10 000 euron alkulahjoituksen, minkä lisäksi jokainen kuluttaja voi kasvattaa lahjoitettavaa pottia: jokaisesta myydystä kampanjaleipäpussista lahjoitetaan kaksi senttiä liikuntavälineisiin.

Herkuttelemalla kampanjaleivällä teet hyvää!

Kolme myydyintä ruokaleipäämme – Limpukka, Oivallus! Kuitupalat ja Oivallus! Subs – kerryttävät lasten liikuntavälineisiin käytettävää pottia, sillä lahjoitamme kaksi senttiä jokaisesta kampanja-aikana myydystä leipäpussista. Olemme halunneet tehdä osallistumisen sinulle mahdollisimman helpoksi: tuet tärkeää asiaa samalla, kun nautit herkullista ja terveellistä leipäämme.

Kampanjapakkaukset on merkitty Suomen Olympiakomitean olympiarengastunnuksella, ja ne onkin helppo tunnistaa leipähyllystä. Kampanja-aika on 17.8.-31.12.2015.

Leivästä virtaa liikkua ja leikkiä

Pieni koululainen tarvitsee runsaasti energiaa liikkumiseen ja leikkeihin. Oivallinen energianlähde on ravinteikas leipä, joka sisältää runsaasti täysjyvää ja hyviä kuituja. Pågenin leivät sisältävät hyviä ravintoaineita, eikä niissä ole lainkaan säilöntäaineita. Kaikki leipämme leivotaan taikinajuureen, jonka ansiosta niiden koostumus, maku ja tuoksu paranevat.

Kaikilla Suomen alakouluilla on mahdollisuus hakea lahjoitusta

Kaikilla Suomen alakouluilla on mahdollisuus hakea liikuntavälinelahjoitusta 31.12.2015 mennessä. Hakijan tulee olla koulun rehtori tai opettaja. Kampanjan päätyttyä 31.12.2015 kertyneellä lahjoitussummalla hankitaan liikuntavälineitä ja välineet arvotaan osallistuvien koulujen kesken. Arvonnassa voittaneille kouluille ilmoitetaan lahjoituksesta ja liikuntavälineet toimitetaan kouluille alkuvuodesta 2016.

Ilmoita koulusi mukaan tästä. Onnea arvontaan!

Myös bloggaajat mukana tekemässä hyvää!

Kuusi tunnettua bloggajaa osallistuivat hyvän asian tukemiseen valmistamalla Pågenin pehmeistä ja kuiturikkaista leivistä lasten kanssa ravitsevia ja maukkaita välipaloja. Inspiroidu ohjeista ja valmista kevyitä köyhiä ritareita, lämminsavusandwicheja tai anna lasten täyttää oma kerrosvoileipänsä.

Oi Mutsi mutsi
http://oimutsimutsi.bellablogit.fi/2015/09/13/hyvaa-tekevat-lamminsavusandwichit/

Villa Fox
http://villafox.bellablogit.fi/2015/09/tee-hyvaa-syomalla-leipaa/

Nakit ja Mutsi
http://nakitjamutsi.bellablogit.fi/leivasta-virtaa/

Esmeralda’s
http://esmeraldas.bellablogit.fi/liikuttavan-hyvaa/

Riikanblogi
http://riikanblogi.bellablogit.fi/2015/10/helpot-ja-terveelliset-koyhat-ritarit/#comments

Kolmistaan
http://kolmistaan.bellablogit.fi/f-kokkailupuuhissa-lempileivan-resepti/

KATSO TÄÄLTÄ HERKULLISET LEIPÄRESEPTIMME, JOTKA MAISTUVAT KOKO PERHEELLE! 

Arkisto

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.