Gifflareissa maistuu trendikäs manteli

Pågenin suosittuun Gifflar-tuoteperheeseen liittyy toukokuussa uusi ja ajankohtainen maku: Gifflar Manteli. Pienen uutuuspuustin sisällä on nyt mehevää mantelitäytettä. Manteliset Gifflarit ovat helppo ja nopea jälkiruoka arkeen tai juhlaan. Pikkupuustit kruunaavat piknikin ja ovat maittavaa naposteltavaa vaikka elokuvissa. Gifflar-pussi on myös helppo ottaa mukaan evääksi kesäisiin menoihin.

Uudet Pågen Gifflar Manteli -pikkupuustit on leivottu hienoimpaan vehnätaikinaan. Pikkupuustien lempeää mantelista makua täydentää aromaattinen kardemumma. Gifflar-pikkupuustit säilyvät pitkään avaamattomassa, noin 11 kappaleen pussissa, tuoreina ja mehevinä. Niitä on siksi helppo säilyttää kotona tai kesämökillä siltä varalta, että pullannälkä pääsee yllättämään.

– Manteli on erittäin trendikäs raaka-aine, ja sen pehmeän hienostunut maku sopii täydellisesti Gifflar-pikkupuusteihimme. Gifflar Manteli maistuu erityisen hyvin myös aikuisten kahvipöydässä, tuotepäällikkö Leena Tähtinen vinkkaa.

Gifflareista löytyy oma maku jokaiselle

Uusi Gifflar Manteli täydentää Pågenin Gifflar -tuoteperhettä, josta löytyy nyt kolme eri makua.

Supersuosittu Gifflar Kaneli on perinteisten herkkujen ystävien valinta, joka maistuu erityisen herkulliselle kylmän maidon kera. Lämmitä Gifflar Kaneli -pikkupuusteja hetki kuumassa uunissa ennen tarjoilua, niin saat kotiin ihanan pullantuoksun!

Gifflar Vanilja maistuu mieluiten pehmeillä mauilla herkutteleville pullan ystäville. Runsasta vaniljatäytettä sisältävät pikkupullat ja kuuma kahvi ovat pettämätön yhdistelmä. Nappaa pussi mukaan evääksi piknikille tai automatkalle.

Tuotetiedot Gifflar Manteli

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, sokeri, rapsiöljy, rasvaton maitojauhe, manteli (3%), kananmuna,hiiva, suola, modifioitu tärkkelys, nostatusaineet (E450, E500), emulgointiaine (E471),säilöntäaineet (E202, E282), kardemumma, aromiaine. 

Paino per pakkaus: 240 g.
Suositushinta: 1,69 – 1,99 €.

Kuvia toimitukselliseen käyttöön: www.akvamariini.fi/pagenmedia

Lisätiedot

www.pagen.fi
https://www.facebook.com/pagensuomi

Oy Pågen Ab, tuotepäällikkö Leena Tähtinen, p. 0400 297 496, leena.tahtinen@pagen.se

Viestintätoimisto Akvamariini Porter Novelli, p. 09 241 0072, tiina.valkia@akvamariini.fi

Ruotsalainen Pågen® on leiponut herkkuja suomalaisiin koteihin vuodesta 1969. Yhtiö on perustettu Malmössä vuonna 1878 ja sen juuret ovat pienessä perheleipomossa. Pågen® on Ruotsin suurin leipomo ja se valmistaa kahdeksaa Ruotsin kymmenestä suosituimmasta leivästä. Suomessa Pågen® on tunnettu erityisesti kahvileivistään. Liikevaihto: 2,3 mrd SEK. Yritys työllistää 1400 henkeä. Suomessa Pågen® työllistää välittömästi 13 henkilöä ja välillisesti satoja henkilöitä kaupan ja kuljetusalan yrityksissä.

Arkisto

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.