Joulumuffinsi täydentää Pågenin jouluvalikoimaa

Pågen tarjoaa joulunviettoon kielenvieviä, meheviä sesonkimakuja. Joulumuffinsi pipari & puolukka on vastustamaton uutuus, jossa maistuvat tuoresurvottu puolukkasose ja joulumausteet. Rakastettu Gifflar-pulla saa joulun kunniaksi maukkaan piparitäytteen. Ruokapöydässä ihastuttavat Tumma Viettelys ja Pågen Jouluisa -leivät ovat ehdoton osa jouluateriaa.

Joulumuffinsi pipari & puolukka on kauden viettelevä uutuus. Tomusokerilla kuorrutetussa herkussa maistuvat joulun rakastetut maut: kaneli, inkivääri ja neilikka. Täyteläisen maun kruunaa tuoresurvottu, raikas puolukkasose. Joulumuffinsi sopii oivallisesti nautittavaksi kahvin tai glögin seurana, tai vaikkapa kyläilyviemisiksi.

Kokeile Joulumuffinseja myös juhlavina cup cake -leivoksina.
Klikkaa ja katso vinkit täältä >>

Suloisen pienissä Gifflar-puusteissa maistuu lämmin joulutunnelma: kaneli, kardemumma ja neilikka. Gifflar Piparkakku kätkee sisäänsä pehmeän jouluisen piparitäytteen, ja on täydellinen herkku nautittavaksi maidon tai höyryävän glögin kanssa.

Tumma Viettelys on oivallinen valinta joulun ajan kiireettömille aamiaisille ja aterioille. Mehevä leipä saa runsaan makunsa rouhitusta täysjyvärukiista ja maltaasta. Kokonaiset jyvät tuovat mukavan lisävivahteen ja suutuntumaa valloittavan pehmeään viipaleleipään. Pågen Tumma Viettelys virittää ihanasti joulun tunnelmaan jo ennen juhlapyhiä.

Jouluisa-leivässä maistuu sekoitus rukiin lempeää pehmeyttä, vierteen makeaa mausteisuutta, rusinoiden ja siirapin makeutta sekä kotoisia joulun mausteita inkivääriä, mausteneilikkaa, pomeranssia ja kanelia. Pågenin leiville tuttuun tapaan täysin säilöntäaineeton Jouluisa on valmiiksi viipaloitu. Helppoudessaan ja herkullisuudessaan Jouluisa on ehdoton osa joulupöytää, ja maistuu myös paahdettuna.

Lue lisää joulutuotteistamme >>

Gifflar Piparkakku

Tumma Viettelys

Ajankohtaiset aiheet

Arkisto

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.