Joulun taika löytyy mehevistä leivistä

Joulu Pågenilla maistuu täyteläiseltä ja ihanan mausteiselta, sillä joulun aikaan on jälleen tarjolla herkullisia sesonkimakuja. Koko perheen rakastamat leivät Jouluisa ja Tumma Viettelys kruunaavat joulunajan ateriat ja aamiaiset, ja ihastuttavat ruokapöydän ääressä kiireettömästä yhdessäolosta nauttivia.

Jouluisa on herkku Sinulle, joulun ystävä, joka rakastat sesongin lämpimän mausteisia makuja. Leivässä maistuu sekoitus rukiin lempeää pehmeyttä, vierteen makeaa mausteisuutta, rusinoiden ja siirapin makeutta sekä ihania juhlan mausteita - inkivääriä, mausteneilikkaa, pomeranssia ja kanelia! Jouluisa on valloittavan hyvää myös paahdettuna.

Tumma Viettelys lunastaa paikkansa joululeipänä. Mehevä leipä virittää ihanasti joulun tunnelmaan jo ennen juhlapyhiä, ja on oivallinen valinta koko perheen joulunajan aamiaisille sekä yhdessä jaetuille hetkille illallispöydän ääressä. Pehmeä viipaleleipä saa runsaan makunsa rouhitusta täysjyvärukiista ja maltaasta. Kokonaiset jyvät tuovat leipään suutuntumaa ja mukavan vivahteen.

Kuten kaikki Pågen-leivät, myös nämä ihanat joulun suosikit leivotaan perinteiseen tapaan taikinajuureen, ja ne ovat säilöntäaineettomia, laktoosittomia sekä maidottomia.

Vinkki! Kokeile näitä ihania makupareja: 
Joulun pähkinäiset homejuustopalat 
Juhlava savulohirulla 

Lue lisää Lehdistötiedotteesta >>

Ajankohtaiset aiheet

Arkisto

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.