Kampanjoilla yli 100 000 euroa lapsille ja nuorille

Edeltävän neljän vuoden aikana Pågen on pitkäjänteisesti toteuttanut hyväntekeväisyyskampanjoita, joiden myötä lapset ja nuoret ovat saaneet eväitä elämälleen. Vuoden 2015 Yhdessä hyvää -kampanjassa kerättiin rahaa uuden Lastensairaalan rakentamiseen. Vuoden 2017 Eväitä elämälle -kampanjassa lahjoituksen saajana oli Pelastakaa Lapset ry. Vuosina 2015 ja 2016 Pågen tuki lasten koululiikuntaa – leipäkampanjan tuotoilla hankittiin liikuntavälineitä yhteensä 185 alakoululle. Pågen tuotteet ovat lapsiperheiden suosikkeja, ja siksi tuki ohjattiin erityisesti lapsille ja nuorille.

– Kampanjoissa on lahjoitettu vuosittain aloituspottina 10 000 euroa, ja muu summa on kerrytetty leipien myynnistä. Kun osallistuminen ja auttaminen tehdään helpoksi, on kynnys lähteä mukaan matala. Leivän ostaminen on helppo päätös, ja kuluttajien onkin ollut vaivatonta lähteä mukaan hyväntekeväisyyskampanjaamme, kommentoi Pågenin tuotepäällikkö Leena Tähtinen.

Lisäksi Pågen on ollut mukana sponsoroimassa ja järjestämässä erilaisia lapsille ja nuorille suunnattuja tapahtumia. Kesällä 2017 järjestettiin ravintola Rosterissa brunssi, joka oli suunnattu vähävaraisille lapsille ja viime jouluna Pelastakaa Lapset ry:n Joulujuoksu-tapahtumaa sponsoroitiin tuotelahjoituksilla. Jokainen pienikin teko merkitsee.

Ajankohtaiset aiheet

Arkisto

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.