Koska Syksy. Koska Korvapuustipäivä.

Kansallista Korvapuustipäivää vietetään jälleen 4.10. Sen kunniaksi me Pågenilla juhlimme ja annamme kaikille Gifflar-faneille luvan herkutteluun koko kuukaudeksi. Lokakuun ajan sivuillamme käynnissä myös hauska Gifflar-Skaba, jossa jaossa Leffalippu & Gifflar -paketteja.

Kansallinen Korvapuustipäivä

Korvapuustin juhlapäivää, Kanelbullens dag, on vietetty Ruotsissa vuodesta 1999 lähtien. Suomeen päivä rantautui vuonna 2006, joten meillä on tänä vuonna ilo juhlistaa 10-vuotiasta Korvapuustipäivää. Suupalan kokoiset Gifflarit maistuvat kaiken ikäisille herkuttelijoille ja ne on helppoa mukaanotettavaa päivän kaikkiin menoihin.

Neljä Gifflar-suosikkimakua

Suomen suosituin pulla, kaikkien rakastama Gifflar, ansaitsee juhlapäivänsä. Gifflarit on leivottu pehmeään vehnätaikinaan ja ne valloittavat neljänä eri makuna. Perinteisen Kanelin lisäksi Gifflareissa maistuu hurmaava Vanilja, täyteläinen Choko ja jouluinen Piparkakku.

 

Mikä saa Sinut tarttumaan Gifflar-pussiin?

Gifflarit maistuvat aina, mutta lokakuu tarjoaa erityisen syyn niillä herkutteluun. Kerro meille mikä saa Sinut tarttumaan Gifflar-pussiin ja olet mukana viikoittaisten leffapakettien (á 2 leffalippua & 3 pussia Gifflareita) arvonnassa.
Klikkaa itsesi skabaan tästä >>

Kampanjaan voit osallistua 1.-31.10. välisenä aikana. Palkinnot arvotaan kunkin kampanjaviikon alussa. 

    

Ajantasaisen voittajaluettelon näet täältä >>

Gifflar-tervehdyksiä radiotaloille

Kansallisen Korvapuustipäivän kunniaksi Pågen tarjoaa herkutteluhetken töiden lomaan Pääkaupunkiseudun mediataloille. Saatat siis kuulla Gifflar-pussien rapinaa myös radiokanavilta. Yllätä ja ilahduta sinäkin ystävät, kotiväki tai työkaverit iki-ihanilla Pågen Gifflareilla!

Testaa Gifflar-jälkiruokavinkkimme: 
Köyhät ritarit
Vaniljajäätelöä ja Gifflar-rouhetta
Suklaadipatut Gifflarit

Lue lisää tuotteistamme:
Pågen Gifflar Kaneli 280g
Pågen Gifflar Vanilja 260g
Pågen Gifflar Choko 260g
Pågen Gifflar Piparkakku 280g

Ajankohtaiset aiheet

Arkisto

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.