Leipäkampanja sai vauhdikkaan startin

Pågenin Leivästä virtaa koululiikuntaan -kampanja saa jälleen tänä syksynä lapset liikkumaan. Suomen Olympiakomitean ja Suomen Olympiajoukkueen kanssa yhdessä toteutettavan kampanjan tavoitteena on lahjoittaa tuhansia liikuntavälineitä alakouluille ympäri Suomen.

Leipäkampanja polkaistiin käyntiin reippaalla 10 000 euron alkulahjoituksella. Sen lisäksi kaikilla leivän ystävillä on mahdollisuus kasvattaa lahjoitettavaa pottia ostamalla ja syömällä hyvää leipää. Jokainen syksyn aikana myyty kampanjaleipäpussi kasvattaa lahjoituspottia kahdella sentillä. 

Kampanja on lähtenyt hyvin käyntiin. Ensimmäisen kampanjakuukauden aikana kerrytetyn potin ja Pågenin alkulahjoituksen myötä jo yli 80 koulua pääsee keväällä nauttimaan uusista liikuntavälineistä ja liikunnan riemusta. 

– Haluamme olla aktiivisesti mukana tukemassa tulevaisuuden hyvinvointia, ja on upeaa huomata, että voimme todella luoda teoillamme konkreettista hyvää. Viime vuoden kampanja osoitti, että alakouluissamme on edelleen valtava tarve uusille liikuntavälineille. Toivommekin kuluttajien lähtevän innokkaasti mukaan tekemään yhdessä hyvää, myös tulevina kampanjakuukausina, Pågenin tuotepäällikkö Leena Tähtinen kertoo innostuneena.

Kaikilla Suomen alakouluilla on mahdollisuus hakea liikuntavälinelahjoitusta 31.12.2016 mennessä. Ilmoita koulusi mukaan tästä. Onnea arvontaan!

Tutustu kampanjatuotteisiimme:
Pågen Limpukka 
Pågen Oivallus! Subs 
Pågen Oivallus! Kuitupalat 
Pågen Aurinkopalat 

Lue lisää Lehdistötiedotteesta >>

Ajankohtaiset aiheet

Arkisto

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.