Pågenin kahvileivissä maistuu joulu

Pågenin kahvileivät luovat ihanaa tunnelmaa joulunodotukseen. Niillä syntyy nopeasti ja vaivattomasti niin pienet kuin suuret herkutteluhetket, jotka lämmittävät mieltä pitkään.

Joulumuffinsi Pipari & puolukka on viettelevän mehevä muffinsi. Pehmoisen täyteläisissä, hennosti tomusokerilla kuorrutetuissa muffinseissa maistuu rakastetut joulumausteet: kaneli, inkivääri ja neilikka. Hurmaavan maun kruunaa tuoresurvottu, raikas puolukkasose. Joulumuffinsi sopii nautittavaksi kahvin tai glögin seurana, tai vaikkapa pikkujouluviemisinä.

Gifflar Piparkakku on tuttu suosikkipuusti täynnä ihanaa joulun makua. Gifflar Piparkakku kätkee sisäänsä pehmeän piparitäytteen, ja on täydellinen herkku nautittavaksi maidon tai höyryävän glögin kanssa. Hienoimmasta vehnätaikinasta leivotuissa suloisen pienissä puusteissa maistuvat perinteiset joulun mausteet: kaneli, kardemumma ja neilikka.

Jouluinen katseenvangitsija!
Pågenin muffinsit taipuvat juhlasesongin kattausten kuningattariksi tai kuninkaiksi. Vain mielikuvitus on rajana, kun koristelet juhlatarjottavat ihanilla kuorrutteilla. Kätevien vinkkien avulla tarjottavat valmistuvat vaivattomasti, ja aikaa jää yhdessäolosta nauttimiseen. Kokeile ja ihastu - Ihanat Cup cake –kuorrutteet! 

Tutustu ihaniin joulun kahvileipiin:
Pågen Joulumuffinsi >>
Pågen Gifflar Piparkakku >>

Lue lisää lehdistötiedotteesta >>

Ajankohtaiset aiheet

Arkisto

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.