Pågen mukana Haluatko miljönääriksi -ohjelmassa

Lauantaina 23. päivä tammikuuta starttasi nelosella yksi maailman suosituimmista ja tunnetuimmista tv-viihdeohjelmista, Haluatko miljönääriksi. Juontajanaan koko kansan suosikki Jaajo Linnonmaa.

Jo ensimmäinen jakso sai huikeat katsojaluvut, parhaimmillaan ohjelmaa katsoi 1,2 miljoonaa suomalaista. Tämä supersuosittu ohjelma perustuu kilpailuun, jossa kilpailijoilla on mahdollisuus voittaa suuria rahasummia vastaamalla oikein asteittain vaikeutuviin monivalintakysymyksiin. Kysymyksiä on kaikkiaan 15. Vaikeusasteen kasvaessa kilpailija voi myös turvautua oljenkorsiin, joita on kaikkiaan kolme. Panokset ohjelmassa ovat kovat: pääpalkintona on MILJOONA euroa.

Myös Pågen halusi olla osa tätä hauskaa ja jännittävää ohjelmaa. Rakastetut tuotteemme maistuvat ohjelmassa taukoeväänä niin studioyleisölle, kilpailijoille kuin koko työryhmälle.

Haluatko miljönääriksi -ohjelma nähdään Nelosella kevätkaudella 2016, lauantaisin klo 20. Katso sinäkin ja varaa lauantai-illan herkutteluun maistuvia Pågen-tuotteita!

Arkisto

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.