X

Päivitämme parhaillaan pagen.com sivustoa. Päivitys saattaa aiheuttaa häiriöitä sivujen toiminnassa. Teemme parhaamme, jotta sivut toimivat normaalisti mahdollisimman pian. Pahoittelemme häiriötä ja toivomme malttia.

Street foodia joka päivä!

Pågen toi grillikauteen jälleen uniikkeja uutuuksia, joissa hurmaavat maku, säilöntäaineettomuus ja premium-laatu.  Tarjolla meheviä Pizzoja, Gourmet Burgereita ja Hot Dogeja! 

Ravintolamaailman tuulia kotikeittiöön
Pågenin pizzapohjat ja hampurilaissämpylät ovat saaneet innoituksensa ravintolamaailmasta. Tuore Pizzapohja on paistettu avotulella ja kestää runsaatkin täytteet vetistymättä. Uunissa kuumalla pellillä tai grillissä pizzan pohja ja reunat paistuvat ihanan rapeiksi. Brioche Gourmet Hampurilaissämpylässä maistuu ja tuoksuu herkullinen voin aromi, ja se tuo kotikeittiöön ripauksen ravintotunnelmaa korkeammalla, maissiryynein koristellulla kannellaan.

Herkuttele pizzoilla ja burgereilla niin arkena kuin viikonloppuna.  
Ja valmista street food -herkut niin omalle perheelle kuin vierastarjottavaksi. Nämä ihanat uutuudet tuovat juhlan jokaiseen päivään ja helpottavat myös lapsiperheen kiireistä arkea!   

Street foodin tekoon ei ole sääntöjä.
Fiiliksellä ja erilaisia täytteitä kokeillen syntyy parhaat herkut. Löydät sivuiltamme ihania reseptejä hashtageilla #streetfood #pizza. Kokeile reseptivinkkejämme tai anna mielikuvituksen lentää ja valmista loistoateria oman makumieltymyksesi mukaan!
Kurkkaa ihanat reseptimme täältä >>

Klikkaa kuvia ja lue lisää Street food -tuotteistamme!

  

Arkisto

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.