X

Päivitämme parhaillaan pagen.com sivustoa. Päivitys saattaa aiheuttaa häiriöitä sivujen toiminnassa. Teemme parhaamme, jotta sivut toimivat normaalisti mahdollisimman pian. Pahoittelemme häiriötä ja toivomme malttia.

Syksyn mehevin kahvikakku on Kaffi

Kahvihetkestä tekee täydellisen pala Pågenin uutta Kaffi-kakkua. Syksyllä kauppoihin saapuvissa Kaffi Suklaa Banaanissa ja Kaffi Sitruuna Unikossa viehättävät laadukkaat, luonnolliset raaka-aineet sekä mehevä rakenne ja aidot maut. 

Raikas Kaffi Sitruuna Unikko yllättää kahvittelijan mukavasti poksuvilla unikonsiemenillään. Kaffi Suklaa Banaani puolestaan hurmaa herkullisen suklaan ja makean banaanin täyteläisellä makuyhdistelmällä.

Kaffi-kakuilla on helppo tuoda aitoa kahvilatunnelmaa kodin kahvihetkiin. Niiden reseptit on laadittu perinteitä ja premium-laatua vaalien, ja ensiluokkaiset raaka-aineet takaavat kahvikakun mehevyyden ja pehmeyden.

Uutuudet on pakattu käteviin vuokapakkauksiin, ja yhdestä kakusta riittää noin viidelle kaffittelijalle. Tuotteet ovat kaupoissa elo-syyskuun vaihteessa.

Kaffi-tauon aika!

Ajankohtaiset aiheet

Arkisto

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.