X

Päivitämme parhaillaan pagen.com sivustoa. Päivitys saattaa aiheuttaa häiriöitä sivujen toiminnassa. Teemme parhaamme, jotta sivut toimivat normaalisti mahdollisimman pian. Pahoittelemme häiriötä ja toivomme malttia.

Tehdään yhdessä hyvää - leipää syömällä!

Pågenin leipäkampanja käynnistyy jo neljättä kertaa. Tänä vuonna kampanjakeräyksemme kohteena on Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelma, joka tukee syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja harrastamista.

Pågen lahjoittaa keräykseen aloitussummaksi 10 000 € ja jokainen 1.9.-31.12.2017 myyty kampanjaleipä kasvattaa pottia 2 sentillä. Mukana kampanjassa on Pågenin ruokaleivät Oivallus! Kuitupalat, Maalaishyvä, Aurinkopalat sekä Rehti Ruispalat. Leivät ovat ruokakauppojen valikoimissa laajasti ympäri Suomen.

‒ Suomessa elää yli satatuhatta lasta köyhissä perheissä. Eväitä Elämälle -ohjelman tuki kohdennetaan lapsille, joiden mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiään tai osallistua harrastuksiinsa on uhattuna perheen vähävaraisuuden tai muiden sosiaalisten haasteiden vuoksi, kertoo yhteyspäällikkö Marika Salonen Pelastakaa Lapset ry:stä. 

Kampanja käynnistyi Syödään yhdessä -viikonlopun brunssilla

Leipäkampanja käynnistettiin iloisissa merkeissä Suomen juhlavuoden Syödään yhdessä -teemaviikonloppuna. Pågen järjesti ravintola Rosterissa Helsingissä brunssin, jonne kutsuttiin Pelastakaa Lasten kautta noin 50 osallistujaa.

‒ Tilaisuus oli ihanan lämminhenkinen ja konkreettinen tapa käynnistää kampanja. Perheille, joiden rahat ovat arjessa muutenkin tiukassa, on ravintolassa yhdessä syöminen harvinainen elämys, jota muistellaan pitkään, kertoo Marika Salonen.

Suomalaiset innokkaita hyväntekijöitä

Aiemmat Pågenin leipäkampanjat ovat osoittaneet, että suomalaisten auttamisinto on suurta: kampanjoidemme kautta olemme voineet lahjoittaa yli 90 000 euroa lasten sairaanhoidon ja alakoulujen liikuntamahdollisuuksien parantamiseksi.

Nyt tuettavalle Eväitä elämälle -ohjelmalle tuki on tärkeää, sillä ohjelman toiminta rahoitetaan täysin lahjoitusvaroilla. Ilman lahjoittajien ja yhteistyökumppaneiden tukea esimerkiksi monen nuoren tulevaisuus jäisi pelkän peruskoulun varaan.

Jatketaan siis samalla uutteruudella tänäkin syksynä – leipää syömällä teet hyvää!

Ajankohtaiset aiheet

Arkisto

Pågen käyttää evästeitä sivuston käyttömukavuuden parantamiseen ja tilastointitarkoitukseen. Lisätietoja evästeistä.