Hönö Saaristolaisrieska minipizza
15 minuuttia
3 5 1 3 ääntä

Hönö Saaristolaisrieska minipizza

Herkullisin pizza syntyy kotona. Tämä on aavistuksen upeampi pizza, jossa on parmakinkkua ja rukolaa.


Ainesosat

4 minipizzaa

  • 4 palaa Hönö Saaristolaisrieskaa
  • 200 g mausteinen pastakastike
  • 1 puhvelimozzarellajuusto
  • 8 basilikan lehteä
  • 1 dl raastettua, makurikasta juustoa
  • 4 siivua parmakinkkua tai vastaavaa
  • rukolaa
  • oliiviöljyä
  • sormisuolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistus

Laita uuni lämpenemään 250°C (kiertoilma).

Asettele saaristolaisrieskat leivinpaperille ja levitä pastakastike niiden päälle tasaisesti. Paloittele puhvelinmozzarella pieniksi paloiksi ja lisää ne pizzan päälle. Lisää basilikanlehdet ja niiden päälle juustoraaste.

Paista 250 asteessa noin 10 min.
Ota pizzat uunista, lisää kinkkusiivut sekä rukola.
Ripottele päälle oliiviöljyä, mausta sormisuolalla sekä mustapippurilla.
Nauti!