Kuulemme sinusta mielellämme

Mikäli et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan asiaan sivuiltamme tai haluat lisätietoja tuotteistamme, ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Vastaanotamme myös mielellämme ideoita sekä muita palautteita tuotteistamme.


Täytä alla oleva lomake ja mainitse haluatko vastauksen.
Mikäli toivot vastausta vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Keskitymme tällä hetkellä nykyisten sponsorointikohteidemme tukemiseen, joten emme valitettavasti ota uusia kohteita. Vaikuttajamarkkinoinnin hoidamme vain mediatoimistomme kautta.

Huomaathan, että jos haluat lähettää meille palautetta tuotevirheestä tehdään se kuluttajapalvelun lomakkeen kautta.

Vastuullisuus ja

henkilötietojen käsittely

Kun täytät palautelomakkeen, hyväksyt samalla, että käsittelemme henkilötietojasi palauteasian hoitamiseksi. Kun palaute on käsitelty loppuun ja Pågen AB ei enää tarvitse henkilötietojasi palauteasian hoitamiseen, Pågen AB poistaa järjestelmästään kaikki henkilötietojasi sisältävät aineistot. Henkilötietoja sisältävät aineistot poistetaan järjestelmästä viimeistään silloin, kun reklamaation loppuun käsittelemisestä on kulunut 4 kuukautta. Sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi tarkastelua, muokkaamista tai poistamista.

Oy Pågen Ab (Y-tunnus 0114242-2 ), Linnoitustie 4 A, 02600 Espoo on vastuussa henkilötiedoista.  Oy Pågen Ab vakuuttaa, että henkilötietojasi käytetä muuhun tarkoitukseen kuin reklamaation käsittelyyn. Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja voidaan luovuttaa henkilötietolain sallimin tavoin niille Oy Pågen AB:n yhteistyökumppaneille ja alihankkijoille, jotka toimivat Pågenin toimeksiannosta. Oy Pågen Ab:n kuluttajareklamaatiot ja -palautteet hoitaa Akvamariini Porter Novelli (Y-tunnus 1059783-2).

Sinulla on oikeus toimittaa tietosuojavaltuutetulle valitus siitä, kuinka Oy Pågen AB on käsitellyt henkilötietojasi. Yhteystiedot valitusta varten: http://www.tietosuoja.fi/fi/index/euntietosuojauudistus.html