Kuulemme sinusta mielellämme

Tällä lomakkeella voit olla meihin yhteydessä muun palautteen tiimoilta. 
Tuotevirheissä käytäthän siihen tarkoitettua lomaketta.

Usein sama asia askarruttaa muitakin, joten olemme keränneet usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan. Löydät ne täältä.

Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi kotisivuiltamme etkä usein kysytyistä kysymyksistä, täytä alla oleva lomake ja mainitse haluatko vastauksen.
Mikäli toivot vastausta vastaamme sinulle viiden arkipäivän kuluessa. Jätäthän sähköpostisi meille, mihin voimme lähettää vastauksen.

Saamme reilusti lahjoitus- sekä sponsorointipyyntöjä, emmekä valitettavasti voi tukea kaikkia. Tuemme ensisijaisesti kohteita, joissa avun kohteena ovat lapset sekä vähävaraiset perheet. 
Tällä hetkellä keskitymme nykyisten yhteistyökohteiden tukemiseen, emmekä valitettavasti ota uusia kohteita. 

Huomaathan, että jos haluat lähettää meille palautetta virheellisestä tuotteesta, pyydämme sinua täyttämään kuluttajapalvelun lomakkeen.

Gifflar-kisoissa palkintona olevat promootiotuotteet: näitä tuotteita ei valitettavasti ole mahdollista ostaa. Promootiotuotteita on jaossa vain kilpailujen kautta.

Vastuullisuus ja

henkilötietojen käsittely

Kun täytät palautelomakkeen, hyväksyt samalla, että käsittelemme henkilötietojasi palauteasian hoitamiseksi. Kun palaute on käsitelty loppuun ja Pågen AB ei enää tarvitse henkilötietojasi palauteasian hoitamiseen, Pågen AB poistaa järjestelmästään kaikki henkilötietojasi sisältävät aineistot. Henkilötietoja sisältävät aineistot poistetaan järjestelmästä viimeistään silloin, kun reklamaation loppuun käsittelemisestä on kulunut 4 kuukautta. Sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi tarkastelua, muokkaamista tai poistamista.

Oy Pågen Ab (Y-tunnus 0114242-2 ), Linnoitustie 4 A, 02600 Espoo on vastuussa henkilötiedoista.  Oy Pågen Ab vakuuttaa, että henkilötietojasi käytetä muuhun tarkoitukseen kuin reklamaation käsittelyyn. Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja voidaan luovuttaa henkilötietolain sallimin tavoin niille Oy Pågen AB:n yhteistyökumppaneille ja alihankkijoille, jotka toimivat Pågenin toimeksiannosta. Oy Pågen Ab:n kuluttajareklamaatiot ja -palautteet hoitaa Akvamariini Porter Novelli (Y-tunnus 1059783-2).

Sinulla on oikeus toimittaa tietosuojavaltuutetulle valitus siitä, kuinka Oy Pågen AB on käsitellyt henkilötietojasi. Yhteystiedot valitusta varten: http://www.tietosuoja.fi/fi/index/euntietosuojauudistus.html