Makuja on monia ja se on mahtavaa. Haluamme tarjota arkeen ja juhlaan ihania hetkiä ja herkullisia makuja. Taikinajuureen leivotut leipämme tekevät jokaisen aterian hieman herkullisemmaksi ja pienet Gifflar-pullamme tuovat iloa jokaiseen hetkeen. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin.
Pera kanasta lihat isoon kulhoon ja revi pienemmiksi. Kuumena tilkka öljyä paistinpannulla ja kuullota siinä sipulit ja jalopenot. Kun ne ovat pehmenneet, lisää pannulle kana, silputtu minttu ja karkeasti pienityt tomaatit. Alenna lämpöä. Paistele minuutin verran, jotta tomaatit lämpenevät. Lisää ranskankerma, sekoita ja mausta juustokuminalla, suolalla ja pippurilla.
Levitä 4 Oivallus! leipää leivinpaperille. Jaa kanatäyte Oivallus! paloille. Tämän päälle ripotellaan mozzarellajuustoa ja kanneksi painetaan toinen Kuitupala. Paista uunin keskiosassa, kunnes juusto on sulanut ja päällimäinen Kuitupala rapea, noin 10 minuuttia.
Koristele leivät mozzarellaraasteella ja tuoreella korianterilla tai mintulla ja tarjoa heti. Lisukkeeksi sopii esimerkiksi itse tehty salsa tai guacamole.