Kasvisminipizzat Hönö Saaristolaisrieskoista
15 minuuttia
5 5 1 0 ääntä

Kasvisminipizzat Hönö Saaristolaisrieskoista

Herkullisin pizza syntyy kotona. Tässä tarjolla maukas kasvisversio.


Ainesosat

4 minipizzaa

  • 4 palaa Hönö Saaristolaisrieskaa
  • 200 g mausteinen omavalintainen pastakastike
  • 1 puhvelimozzarellajuusto
  • 1 dl raastettua, makurikasta juustoa
  • 1 nippu tuoretta oreganoa
  • 2-3 tomaattia
  • 2-3 herkkusientä
  • ½ punasipuli
  • Sormisuolaa

Valmistus

Laita uuni lämpenemään 250°C (kiertoilma).

Asettele saaristolaisrieskat leivinpaperille ja levitä pastakastike niiden päälle tasaisesti.
Paloittele puhvelinmozzarella pieniksi paloiksi ja lisää pizzan päälle.
Hienonna punasipuli, viipaloi tomaatit ja herkkusienet, lisää ainekset pizzojen päälle. Lisää tuoretta oreganoa sekä juustoraaste.

Paista 250 asteessa noin 10 minuuttia.
Ripottele päälle hieman sormisuolaa ennen tarjoilua.
Nauti!