Makuja on monia ja se on mahtavaa. Haluamme tarjota arkeen ja juhlaan ihania hetkiä ja herkullisia makuja. Taikinajuureen leivotut leipämme tekevät jokaisen aterian hieman herkullisemmaksi ja pienet Gifflar-pullamme tuovat iloa jokaiseen hetkeen. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin.
Tämä Lobster roll -variantti sopii myös kasvissyöjille. Hummerin korvaajaksi käy mainiosti merileväkaviaari ja halloum-juusto. Piparjuurella maustettu majoneesi antaa pikantin maun.
Ainesosat
4 annosta
2 pkt halloumia
1 dl majoneesia
1 rkl raastettua piparjuurta
4 Pågen korvbröd -sämpylää
50 g salaattia
4 rkl merileväkaviaaria
2 rkl hienoksi silputtua ruohosipulia
Voita paistamiseen
Valmistus
Paloittele halloum kuutioiksi.
Sekoita keskenään piparjuuri ja majoneesi. Jos haluat majoneesista voimakkaamman, käytä reilummin piparjuurta, oman maun mukaan.
Kuumenna voi paistinpannulla ja paista sämpylät molemmin puolin. Jos haluat kevyemmän vaihtoehdon, lämmitä sämpylät uunissa n. 5 min 200 asteessa.