Kasvissyöjän Lobster roll
15 minuuttia
4 5 1 2 ääntä

Kasvissyöjän Lobster roll

Tämä Lobster roll -variantti sopii myös kasvissyöjille. Hummerin korvaajaksi käy mainiosti merileväkaviaari ja halloum-juusto. Piparjuurella maustettu majoneesi antaa pikantin maun.


Ainesosat

4 annosta

  • 2 pkt halloumia

  • 1 dl majoneesia

  • 1 rkl raastettua piparjuurta
  • 4 Pågen korvbröd -sämpylää
  • 50 g salaattia
  • 4 rkl merileväkaviaaria
  • 2 rkl hienoksi silputtua ruohosipulia
  • Voita paistamiseen

Valmistus

  1. Paloittele halloum kuutioiksi. 
  2. Sekoita keskenään piparjuuri ja majoneesi. Jos haluat majoneesista voimakkaamman, käytä reilummin piparjuurta, oman maun mukaan.  
  3. Kuumenna voi paistinpannulla ja paista sämpylät molemmin puolin. Jos haluat kevyemmän vaihtoehdon, lämmitä sämpylät uunissa n. 5 min 200 asteessa. 
  4. Paista halloumi pannulla voissa kauniin ruskeaksi. 
  5. Avaa sämpylät varovasti. Lisää salaattia ja nokare majoneesia. Viimeistele halloumilla, pikkulusikallisella merileväkaviaaria ja ruohosipulia.