Makuja on monia ja se on mahtavaa. Haluamme tarjota arkeen ja juhlaan ihania hetkiä ja herkullisia makuja. Taikinajuureen leivotut leipämme tekevät jokaisen aterian hieman herkullisemmaksi ja pienet Gifflar-pullamme tuovat iloa jokaiseen hetkeen. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin.
Tässä ihana suolainen kakku vaikkapa kesän tai kevään juhliin. Voileipäkakut ovat ikisuosikkeja, joita kannattaa varata reilusti, sillä suolaiset tarjottavat tekevät yleensä kauppansa.
Ainesosat
Resepti 15:lle.
12 viipaletta Pågen JättiPaahto
8 viipaletta tummempaa Pågen-leipää (esim. Maalaishyvä)
Kostutusliemi:
4 dl kasvis-, tai kalalientä kuutiosta tai fondista
Täyte 1:
200 g Omena-piparjuurituorejuustoa
400 g savusiikaa
1/2 punainen paprika
2 kevätsipulinvartta hienonnettuna
sitruuna-pippuria
Täyte 2:
200 g ruohosipulituorejuustoa
1 ruukku korianteria
1 pieni purkki smetanaa
Pinnalle:
noin 250 g tillimajoneesia
200 g kylmäsavulohi -tuorejuustoa
pinaatinlehtiä
marinoituja jättiravun pyrstöjä
herneenversoja
muutama kirsikkatomaatti
Valmistus
Leikkaa leivistä reunat ja keitä kala- tai kasvisliemi.