Skorpor sienitäytteellä
30 minuuttia
2 5 1 1 ääntä

Skorpor sienitäytteellä

Pikkunälkään ja illanistujaisiin valmistat helposti tyylikästä tarjottavaa. Valmista erilaisia täytteitä makeuttamattomien korppujen päälle ja nauti! Mikä voisi olla oma suosikkisi? Näin syksyllä upean täytteen valmistat näppärästi sienistä.


Ainesosat

Resepti 12:lle. 

  • 12 Pågen Skorpor Täysjyvä -korppua
  • 1 rkl voita
  • 1 pieni sipuli silputtuna
  • 4 dl suppilovahveroita tai mustatorvisieniä (tai muita metsäsieniä)
  • ripaus suolaa maun mukaan
  • mustapippuria myllystä
  • 200 g creme fraichea tai smetanaa
  • 1 pieni maustekurkku pieninä kuutioina

Valmistus

  1. Laita Skorpor Täysjyvä -korput tarjoiluvadille.
  2. Kuumenna voi pannulla ja paista sipulisilppu pannulla yhdessä sienten kanssa.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Jäähdytä.
  4. Sekoita joukkoon creme fraiche tai smetana ja maustekurkkukuutiot.
  5. Jaa seos korppujen päälle ja nauti!